Overslaan en naar de inhoud gaan
Webinar Circular Aquaculture by NCE Aquatech

The European Aquaculture Technology and Innovation Platform EATiP heeft tot doel onderzoek en innovatie te bevorderen en te ondersteunen ten behoeve en de ontwikkeling van een duurzame Europese aquacultuursector. Het consolideert de aquacultuurgemeenschap en faciliteert samenwerkingsinitiatieven in heel Europa, bijvoorbeeld via het onlangs opgerichte Smart Circular Aquaculture Partnership, dat tot doel heeft de interregionale overdracht van innovatie te bevorderen.

Een reeks digitale seminaries die voor de EATiPs Mirror Platforms worden georganiseerd, zullen aquacultuurclusters introduceren bij hun collega's en aangesloten ondernemingen met als doel inzicht te geven in clustercompetenties en -capaciteiten en bilaterale of interregionale samenwerking te stimuleren.

Het Noorse NCE Aquatech Cluster organiseert het eerste seminar op 26 juni 2024: Technologies for Circular Aquaculture. Een aantal bedrijven stellen hun technologische oplossingen voor op weg naar een meer circulaire aquacultuur.  Schrijf je hier in en nodig ook andere collega’s uit.