Overslaan en naar de inhoud gaan

Colruyt Group bouwt aan een innovatieve zeeboerderij met duurzame mosselcultuur. Zet jij mee je schouders onder dit bijzondere near-shore aquacultuurproject? Als business and operations manager zorg je voor een vlotte opstart én een soepele dagelijkse werking. Je leidt ook de verdere uitbouw van de zeeboerderij in goede banen.

Colruyt Group gelooft sterk in het potentieel van de Belgische Noordzee voor lokale en duurzame aquacultuur. De voorbije maanden hebben we de nodige stappen gezet voor de eerste fase van de bouw van een nieuwe zeeboerderij voor de kust van Nieuwpoort. Daar zullen we Belgische mosselen kweken door middel van een innovatieve hangcultuur, en op termijn uitbreiden met oester- en zeewierteelt.

Als business and operations manager speel je de hoofdrol in dit project en ben je 100% gefocust op het succes ervan. Je streeft naar een optimale exploitatie. Je garandeert dat alle facetten van het project en de uitbating voldoen aan de eisen inzake planning, budget, kwaliteit, veiligheid en milieu.