Schrijf je in voor de netwerkbijeenkomst van Eurastip rond duurzame ontwikkeling van garnalenproductie -en handel | Aquacultuur vlaanderen

Schrijf je in voor de netwerkbijeenkomst van Eurastip rond duurzame ontwikkeling van garnalenproductie -en handel

Op 28 november 2018 zal er in Brussel een netwerkbijeenkomst plaatsvinden met als titel 'EU-Vietnam dialogue for sustainable development of shrimp production and trade'.

Het thema van het eerste EURASTiP Brokerage Event is duurzame garnalenproductie en handel tussen Europa en Vietnam, een van de Zuidoost-Aziatische focuslanden van het EU-gefinancierde EURASTiP-project. EURASTiP Brokerage Events brengt onderzoeks- en bedrijfsexperts uit beide regio's bijeen om gezamenlijke onderzoeksagenda's te bespreken, zakelijke kansen te ontwikkelen en samenwerking tussen bedrijven in het bijzonder te vergemakkelijken.

Alle stakeholders (publieke sector, private sector, maatschappelijke organisaties, NGO's, verenigingen, producenten uit zowel de EU als Vietnam) worden uitgenodigd voor dit eendaagse evenement om de weg naar naleving van de EU-vereiste normen met betrekking tot garnalenproductie en -handel te bespreken. Het verwachte resultaat is een samenhangend beeld en een gemeenschappelijk begrip voor alle belanghebbenden over de strategische ontwikkeling van de garnalenwaardeketen om de naleving en de handelsbetrekkingen te verbeteren.

Registreer u op http://www.eurastip.eu/brokerage

 

Lees meer in de flyer.