Uitnodiging voor Afterwork bedrijfsbezoeken | Aquacultuur vlaanderen

Uitnodiging voor Afterwork bedrijfsbezoeken

In de aanloop naar de bootcamp “Van Eigen Kweek” organiseert Inagro 6 weken lang unieke en inspirerende afterwork bedrijfsbezoeken.  Hieronder vind je info rond de laatste drie sessies in oktober. Inschrijven is noodzakelijk aangezien de plaatsen beperkt zijn, dus grijp je kans! 

 

Seafarm BV - 9 oktober om 16u

Adri Bout van Seafarm BV toont ons zijn unieke tarbotkwekerij. Naast een kennismaking met zijn bedrijf, brengt hij zijn ondernemersverhaal. Aansluitend kun je in het restaurant tarbot van eigen kweek proeven.

Praktisch

Prijs: 10 € pp ter plaatste te betalen

Locatie: Jacobahaven 4, 4493 ML Kamperland - Nederland

 

Vlaamse Visveiling en KuNa Fish - 16 oktober om 6u30

Prework sessie, voor de vroege vogels!

 

Jan Buisseret geeft toelichting bij de werking van de veiling. Nadien ontvangen Kurt Rosseel en Nadine Demandt ons in hun aanpalend visverwerkend bedrijf KuNa Fish. Gezien het vroege uur voorzien we een ontbijt met koffie in de veiling.

Adri Bout van Seafarm BV toont ons zijn unieke tarbotkwekerij. Naast een kennismaking met zijn bedrijf, brengt hij zijn ondernemersverhaal. Aansluitend kun je in het restaurant tarbot van eigen kweek proeven.

Praktisch

Prijs: gratis

Locatie: VLV Noordzeestraat 201, 8380 Brugge

 

Tomalgae - 23 oktober om 17u30

Marc Temmerman van bedrijf Tomalgae brengt het verhaal achter de complexe productie van micro algen en de bijhorende vermarkting. Hier worden algen verwerkt tot poeder en geëxporteerd naar garnalenkwekerijen.

Praktisch

Prijs: 25 € pp ter plaatse te betalen

Locatie: Graaf van Hoornestraat 1, 9850 Nevele

 

Aquacultuur bootcamp 18-19 november

De unieke aquacultuur bootcamp 'Van Eigen Kweek' gaat door op 18 en 19 november 2017. Een weekend waar enthousiastelingen en professionals uit de volledige aquacultuur keten bij elkaar gebracht worden. 

 

We zoeken viskenners, technische vrouwen en mannen, financierders en investeerders, toeleveranciers en businessgoeroes. Ook marketeers die weten hoe de producten te positioneren op de markt. Wij vullen aan met bijkomende know-how van enkele experts.

 

Tijdens de bootcamp verfijn je samen met andere deelnemers en externe experten een idee rond aquacultuur tot een businessconcept. Het winnende team gaat naar huis met een voucher t.w.v. 30.000€.